Adriana Stoicescu: „Se încolonează, ipocriți și demni, să invadeze bisericile, creștinii de rit nou”

Pentru că ne aflăm în postul Paștelui, Adriana Stoicescu a făcut o nouă postare pe Facebook în care-i critică pe cei care merg la biserică doar de fațadă și susține că am ajuns vremuri în care Dumnezeu este considerat a fi „demodat”. „E enervantă Împărtășania, dar cool heroina”, spune judecătorul din Timișoara.

Adriana Stoicescu nu-i vede deloc cu ochi buni pe cei care trec pragul bisericii doar de fațadă, ca să dea bine în fața celorlalți.

Se încolonează, ipocriți și demni, să invadeze bisericile, creștinii de rit nou. Cei care dau pe la biserică de Paști, că e mai cald și apoi pot fugi în club. Sunt aceiași care se cunună în Biserică pentru că așa e obiceiul, dă-l în mă-sa… Se supără moșii dacă nu îl văd pe domnul Goe ginerică… Mă întreb tot mai des (o fi de vină vârsta) ce spune Dumnezeu când ne vede? Pricinoși și bârfitori, ne îmbrăcăm cu poleiala ipocriziei și mai bifăm o ieșire la biserică. Unii o fac săptămânal, alții doar de sărbători, dar sunt uniți în cuget și simțiri de nevoia de a fi văzuți, de a fi asimilați oamenilor buni. De parcă mersul la biserică te face bun… E greu de spus ce simte Dumnezeu când vede șuvoiul de prefăcătorie care inundă pământul, în timp ce El știe cel mai bine ce în sufletul fiecăruia. Cred că ne privește cu drag și disperare, știind că pierde partida cu diavolul cel zâmbăreț și mult mai ofertant… Meciul e în prelungiri și se ițesc semnele unei înfrângeri la scor”, a afirmat fostul președinte al Tribunalului Timiș.

Citeste mai mult accesând: https://expressdebanat.ro/adriana-stoicescu-se-incoloneaza-ipocriti-si-demni-sa-invadeze-bisericile-crestinii-de-rit-nou/?fbclid=IwAR01e_ak61M6kUe2XX0GBrkHtlTsZb7_c-S-VSiwAmEW9MuurfUQ-NDDGEk

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.