Rugăciune pentru Misiune

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Vishwakarma
Țara: India
Populație: 7.694.000
Biblia: tradusă
Religia principală: hinduism
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,12%
Evanghelici: necunoscut

Vishwakarma sunt adepții lui Vishvakarman, zeitatea hindusă care prezidează meșteșugarii și arhitecții. Identitatea lor ca și comunitate a fost totdeauna strâns legată de profesia lor. Industrializarea și globalizarea au afectat în mare măsură comerțul artizanal tradițional. Ei se închină și slujesc zeilor din panteonul hindus. Hindușii cred că practicarea ritualurilor și faptele bune le vor aduce „moksha” sau eliberarea din ciclul nesfârșit al nașterii, morții și renașterii. Venind la templu ei se roagă, oferă mâncare, flori și parfumuri zeităților lor în speranța de a primi protecție și beneficii.

Să ne rugăm ca poporul Vishwakarma să-și pună toată speranța în Isus Hristos care le poate oferi mântuirea de păcate și viața eternă cu Dumnezeu, să accepte iertarea prin har plătită de Hristos la Golgota.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2844311329210707/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.