Rugăciune pentru Misiune

Arabia Saudită
Populația totală: 35.263.000
Populația creștină: 1.200.000
Religia principală: islam

De ce se află Arabia Saudită în clasamentul World Watch List 2022?
Arabia Saudită se află pe locul 11 în clasamentul țărilor în care creștinii suferă cele mai mari persecuții. Celor care nu urmează credința musulmană li se interzice să intre în orașele islamice sfinte, Mecca și Medina. Persecuția creștinilor din Arabia Saudită s-a înrăutățit în ultimul an. Țara rămâne un loc extrem de dificil în care să fii creștin, mai ales pentru orice nativ saudit care Îl găsește pe Isus.

Cum este viața pentru creștini?
Majoritatea creștinilor din Arabia Saudită sunt muncitorii străini creștini pot fi țintiți pentru credința lor, iar împărtășirea credinței creștine și adunarea în vederea închinării sunt strict restricționate. Orice acțiune în afara normelor poate conduce la detenție și la deportare. Există convertiți de la islam în Arabia Saudită. Puținii convertiți care sunt saudiți sunt de obicei forțați să își trăiască credința în secret, riscând violență, divorț și altele. Mai mult decât atât, au fost saudiți care au fost suficient de îndrăzneți pentru a împărtăși despre credința lor asumându-și un mare risc pentru viața lor.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre?
Ziua 1: Mulți creștini din Arabia Saudită sunt muncitori imigranți care sunt deja abuzați datorită statutului lor de minoritate. Să ne rugăm să fie protejați de tratamente incorecte.
Ziua 2: Să ne rugăm pentru credincioși care trebuie să-și ascundă credința de prieteni și familie.
Ziua 3: Să cerem Domnului să înmoaie inimile liderilor religioși și guvernamentali din monarhie.
Ziua 4: Să mijlocim pentru bisericile subterane ale creștinilor străini. Fie ca autoritățile să le permită să se închine lui Dumnezeu în pace.
Ziua 5: Să cerem ca rugăciunile oamenilor lui Dumnezeu de pe glob să fie resimțite de credincioșii care se simt izolați.
Ziua 6: Să ne rugăm pentru musulmani care în căutarea Adevărului vizitează orașele islamice sfinte Mecca și Medina. Domnul să li-L descopere pe Isus acestor căutători.
Ziua 7: Să-i mulțumim lui Dumnezeu că Se descoperă oamenilor, indiferent de circumstanțe.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2842137389428101/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.