La mulți ani buni și rodnici frate Emil!

Astăzi este ziua colegului nostru Emil Meștereagă. Este un bun prilej ca, pe lângă urările de bine potrivite cu evenimentul, să spunem câteva cuvinte despre slujirea pe care, de multă vreme și cu credincioșie, dumnealui o face în cadrul ITPB.

În calitate de pastor al studenților, fratele Emil se asigură că toți studenții din campus se integrează, pe durata celor patru ani de studii, în bisericile din București, unde să-și continue creșterea spirituală și dezvoltarea ca slujitori ai Bisericii Domnului. De asemenea, pastorul studenților are întâlniri regulate cu fiecare student în parte, pentru a oferi consiliere, îndrumare spirituală și susținere în rugăciune. Nu în ultimul rând, fratele Emil evaluează practica pastorală a studenților, asigurându-se că aceștia sunt implicați în slujire, atât în timpul semestrelor universitare, cât și în timpul vacanțelor.

Dragă frate Emil, suntem binecuvântați de slujirea dumneavoastră; ne rugăm ca Dumnezeu să vă dea sănătate, propășire spirituală și toate binecuvântările Lui alese, și să dea puterea necesară formării spirituale a studenților ITPB și în anii care vin! La mulți ani!

https://www.facebook.com/318007758389013/posts/1962292317293874/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.