Marşul Pro Viata.Madrid 27 Martie 2022.

❤SI A LA VIDA!♥️Geneza 1:28
Dumnezeu i-a binecuvântat și Dumnezeu le-a zis: „Creșteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul și supuneţi-l și stăpâniţi peste peștii mării, peste păsările cerului și peste orice vieţuitoare care se mișcă pe pământ.”

Odata ce institutiile unor ţări au legalizat AVORTUL, s-a dezlanţuit un razboi mondial, acest război numit avort este un război împotriva celor lipsiţi de apărare şi de exprimare. Este un război împotriva celor nenăscuţi. Acest război este dus pe plan global.

De ce să distrugi o viaţă care ar putea aduce mare bucurie altora?

Există căi mai bune de a rezolva o sarcină nedorită. Când o viaţă este creată printr-un comportament nedorit, păcătos sau tu nu îţi doresti acel copil, cea mai bună cale e de a te resemna si să lupti să salvezi viaţa acelui copil.
A adăuga un alt păcat grav unui păcat grav deja făptuit, nu doar că va creşte supărarea, ci dimpotriva odata cu avortul vei incepe sa traiesti cu acel sentiment de vinovatie ca ai ucis una sau mai multe vieti .
Adopţia este o alternativă minunată la avort. Atât bebeluşul, cât şi părinţii adoptivi pot fi foarte binecuvântaţi prin adoptarea acelui copil într-un cămin unde copilul va fi hrănit cu dragoste şi unde binecuvântările spirituale vor fi disponibile si se vor materializa in viata copilului si ai acelor din jur.

https://www.facebook.com/100000002193693/posts/5552416041435081/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.