Despre Putin

Ideea „Putin-apărător al creștinătății”, este o prostie imensă…

Una dintre cele mai mari prostii promovate astăzi de unii creștini este ideea că Putin ar fi marele apărător al creștinătății. J. Wesley Bush explică într-un articol din American Spectator, de ce ideea aceasta este o prostie.

„În primul rând, modelul de conducere biblic nu este cel de cleptocrație, unde întregul regim este menținut la putere prin utilizarea forței fizice și asasinarea dizidenților.

În al doilea rând, Ucraina practică mai activ creștinismul decât Rusia, 31% din populația sa fiind „foarte religioasă“, comparativ cu 17% în Rusia. Are, de asemenea, o congregație protestantă înfloritoare, pe care Putin a persecutat-o aspru în provincia ocupată Donbas, declarând Biserica Baptistă din Luhansk drept organizație teroristă.

În ultimul rând, Putin a adus extremiști musulmani din Cecenia și recrutează activ sirieni care să lupte în Ucraina, acțiuni ciudate din partea unui apărător al credinței.”

Puteți citi întregul articol: „Ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina?” Pe pagina Samy Tuțac.

Photo: unul din zecile de mii de copii ucrainieni ajunși în România.

prayforukraine #prayforpeace

Samy Țuțac

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.