Viața este un bumerang, totul se întoarce la tine!…

Un om de afaceri i-a spus angajatului său:
-Vreau să-mi construiești o casă; iata planurile, vreau sa o faci dupa acest plan!…Nu vreau sa lipseasca nimic!
Angajatul a luat planurile si enervat pentru ca avea doar 3 luni pana la pensie, a inceput sa-si spuna: mai am 3 luni pana sa ma pensionez si omul asta imi da de lucru pentru sase luni, bine o voi face!… Dar voi folosi materiale second-hand, nu am de gând să fac tot ce pot, voi face ce pot, și așa îmi rămân bani!
A făcut coloanele fără prea multă grijă, a folosit materiale ieftine și de mâna a doua, în toată construcția casei folosea materiale care nu sunt în concordanță cu structura și doar avea grija de fațadă pentru a înșela proprietarul, și tot ce a putut sări în fabricația pe care a făcut-o, în așa fel încât să „economisească” timpul de care avea nevoie.
Când clădirea a fost terminată, proprietarul s-a prezentat și s-a uitat la casă, a observat că avea câteva detalii, dar s-a apropiat de angajatul său și i-a spus: Ia cheile!… Acesta este darul tău!… Pentru toți anii în care m-ai slujit!… Aceasta este casa ta!!!
Cum crezi că s-a simțit acest om când a auzit asta? Culesese, din păcate, ceea ce semănase…
Morala:
Tot ce faci, fă-o cu DRAG, nu răni pe nimeni, fii un exemplu bun, dă tot ce e mai bun și vei primi tot ce e mai bine.. .
Viața este un bumerang, totul se întoarce la tine!…

https://www.facebook.com/1067650393/posts/10224711948040571/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.