O altfel de înarmare„Îmbrăcați-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteți ținea piept împotriva uneltirilor diavolului.” Efeseni 6:11

În zilele acestea, sunetul sinistru al armelor și ecoul înfiorător al zgomotului mașinilor de război provoacă multă îngrijorare. Părțile beligerante nu cad la pace în ciuda mai multor runde de negocieri. Da, pacea a ajuns să se negocieze. Unii lideri politici vorbesc chiar de potențialul izbucnirii celui de-al treilea război mondial. Din punct de vedere biblic destul de multe lucruri prind contur, ceea ce face să se confirme adevărurile de netăgăduit ale Sfintei Scripturi. Domnul Isus ne avertiza spunându-ne că atunci când vom auzi de războaie și vești de războaie să nu ne înspăimântăm că toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Așadar, nu este opțiune…războaiele se intensifică la sfârșitul veacului, deși niciunul dintre noi nu le dorim!

Când popoarele se agită și se amenință unele pe altele, strigătul de înarmare se aude de la nord la sud și de la est la vest. În ciuda faptului că proaspetele Consilii de Securitate ale ONU au urmărit restabilirea păcii, uruitul tancurilor și duduitul motoarelor de bombardiere se aude tot mai tare. Nu poate fi bine în vremuri ca acestea! Oare putem face ceva?

Provocarea este să ne înarmăm, dar nu cu arme convenționale, ci cu o dotare atipică pentru un război. Dușmanul este extrem de periculos, mai de temut decât orice forță militară a planetei, chiar mai de temut decât toate la un loc. Câmpul de război nu poate fi localizat geografic, pentru că el acaparează tot universul. Consecințele acestui conflict militar se cuantifică în unități de măsură eterne. Aici nu este o ficțiune, ci un război real…e războiul celui credincios cu Diavolul și armata lui!

Într-un astfel de context, suntem chemați la înarmare. Trebuie să rezistăm, trebuie să biruim! Vom reuși atâta vreme cât luăm toată armura lui Dumnezeu. Ea este prescrisă foarte clar și noi trebuie să o purtăm.

Dragi creștini și prieteni, nu umblați neînarmați! Suntem în război și putem fi răniți, dacă nu chiar uciși. Purtând armamentul de război vom câștiga lupta!

Să luptăm pentru a putea flutura steagul biruinței!

Cocîrțeu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.