Vasilică Croitor, pastor protestant: Observ siderat că unele persoane văd în Putin un apărător al valorilor creștine

Sunt siderat să observ că unele persoane care vădesc o cunoaștere limitată (încerc să fiu elegant) a istoriei din ultimul secol, au redus toată discuția la un simplu conflict între apărătorul creștinismului – Marele Putin – și promotorul stilului de viață decadent – Zelenski. 

Realitatea este că Putin este unicul lider politic european care mimează cu mare succes lupta pentru valorile creștine. Doar atât. Este mai mare actor decât Zelenski!

– Putin a reușit să facă din Biserica Ortodoxă Rusă jucăria lui personală, iar pentru a îi ademeni pe enoriași să îl susțină, a adoptat cu succes un discurs religios pro-familie.

– Putin a închis o grămadă de biserici evanghelice. Păstorii trebuie să raporteze cine predică în bisericile lor exact așa cum era pe vremea comuniștilor. Am buni prieteni slujitori în Rusia și știu cum li s-au limitat drepturile tot mai mult în ultimul deceniu. Pe frații din Armata Salvării i-a trecut în ilegalitate. La fel și alte grupări religioase. El nu crede în libertatea religioasă, ci doar într-o biserică aservită statului totalitar.

Citește mai mult accesând următorul link : https://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/vasilica-croitor-pastor-protestant-observ-siderat-ca-unele-persoane-vad-in-putin-un-aparator-al-valorilor-crestine/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.