O promisiune prețioasă la vreme de război…


Pentru ca Dumnezeu sa trimită „ploia de primăvară” este nevoie de oameni care să înțeleagă că avem nevoie de prezența lui Dumnezeu mai mult decât de orice altceva. Dar „ploaia de primăvară” nu va veni discutând despre asta.

Oare cât de mult dorim o „ploaie de primăvară” de la Dumnezeu? Ce preț suntem gata să plătim pentru a o avea? Ce ne dorim mai mult decat „ploaia de primăvară” de la Dumnezeu? Când va veni ziua ca „ploaia de primăvară” să vină peste noi? Oare ne va da Dumnezeu harul unei treziri spirituale în această generație?

Ar fi minunat să vedem iarăși adunările noastre pline de oameni entuziaști pentru Dumnezeu și Scriptură, oameni plini de Duhul Sfânt și de har, oameni plini de pasiune pentru Cristos și pentru Evanghelia Lui.

Acum mai mult de o sută de ani în urmă, în timpul marii treziri din Țara Galilor, Evan Robert, tânărul de 26 de ani folosit de Dumnezeu în declanșarea acestei treziri, a enumerat patru condiții pentru trezire spirituală:

1. Orice lucru păcătos trebuie scos din viața noastră.
2. Orice îngăduință dubioasă trebuie sacrificată de dragul sfințeniei.
3. Orice acțiune trebuie supusă călăuzirii Duhului Sfânt.
4. Orice ocazie trebuie folosită pentru a-L mărturisi pe Cristos înaintea oamenilor.

Aceste condiții sunt valabile și astăzi, iar dacă vrem să experimentăm o trezire spirituală personală și comunitară trebuie să le îndeplinim.

Samy Tuțac

#prayforpeace #prayforukraine

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.