Dumnezeul Atotputernic este la lucru!

Kiev, luni dimineața, 28.02.2022
Dumnezeul Atotputernic este la lucru! Aceste cuvinte le aud peste tot în jurul meu.

Rachetele rusești au căzut pe pământul ucrainean fără să se detoneze, iar promisele IL-76 și Grad nu și-au făcut apariția. Tancurile inamice rămân dintr-o dată fără combustibil și ocupanții ruși sunt demoralizați și nu știu încotro să o ia. Umblă pe câmpuri și sate dezorientați, cerând localnicilor pâine și îndrumare.

Fratele Oleksiy, pastorul bisericii penticostale din Bucha, unde a avut loc cea mai dură bătălie de până acum, în data de 27 februarie, a mărturisit: „Soldații și ofițerii ucraineni ne transmit că sunt martorii minunilor divine, iar lucrul acesta le dă putere să lupte mai departe.”
Statuia prințului Vladimir din Kiev veghează asupra malului opus a râului Dnjepr, unde se poartă bătălii de aproape o săptămână. Cu secole în urmă, în acest râu a fost organizat primul botez creștin din Kiev Rus (987-988).
Photo: R. Lehtonen

Cu toate că orașele noastre s-au schimbat din cauza războiului, încât abia ne recunoaștem străzile, oamenii noștri rămân puternici. Kievul rămâne în picioare. Mai bine zis, nu doar rămâne în picioare, ci orașul funcționează, lucrează: turele de la punctele de control se schimbă, oamenii stau la coadă pentru a dona sânge, femeile s-au organizat în echipe pentru a oferi pâine, iar tinerii duc pachete de mâncare oamenilor în vârstă.
Kievul și fiecare centru regional se află încă sub steag ucrainean. Dumnezeu este la lucru.

Sursă text: https://www.raulilehtonen.com/en/2022/02/28/kyiv-monday-morning-28-02-2022/

Rămâneți conectați, revenim cu update-uri!

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2817132335261940/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dumnezeul Atotputernic este la lucru!

Comentariile sunt închise.