Rugăciune pentru Misiune

Mai mulți creștini în China
Cu o populație de aproape 1.4 miliarde de oameni, este ușor să treci cu vederea milioane și milioane de credincioși din China. Dar s-a spus că cea mai mare trezire din toate timpurile are loc acolo datorită numărului mare de creștini. Totuși, adevărații credincioși se chinuie să trăiască sub radarul guvernului.

Ziua 15
În China, creștinii întâmpină persecuție fățișă din partea guvernului. Să ne rugăm ca Domnul să îi umple cu înțelepciune și să-i întărească pe credincioșii de acolo.

Ziua 16
Să mijlocim pentru liderii bisericilor de casă noi din China. Să cerem Domnului ca biserica să fie una, să devină mai puternică și să se multiplice în ciuda faptului că este împărțită în grupuri mici.

Ziua 17
Să ne rugăm pentru părinții creștini chinezi și pentru slujitorii din lucrarea cu tinerii ca să găsească timp și strategii de a învăța și a disciplina următoarea generație. Să ne rugăm ca tinerii să aleagă să Îl urmeze pe Isus cu pasiune și să nu cedeze dorințelor firești.

Ziua 18
Să-i cerem lui Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze materialele devoționale create special pentru China și procesul de distribuție în întreaga țară. Fie ca ele să aducă încurajare, binecuvântare și schimbare în viețile milioanelor de oameni care se confruntă cu persecuție tot mai puternică.

Ziua 19
Să cerem Domnului ca evangheliștii din China să poate continua acest procesul de evanghelizare și ucenicizare. Domnul să crească impactul lor!

Ziua 20
Să cerem Domnului ca persecuția pe care credincioși din China o îndură să aibă ca rezultat o credință mai puternică, iar mărturia încrederii lor nezdruncinate în Isus să adauge mai mulți credincioși la numărul lor.

Ziua 21
Dumnezeu să lucreze în mod supranatural pentru ridicarea restricțiilor impuse creștinilor, ca aceștia să se poată aduna fără frică și să poată sluji celor din jurul lor fără limitări.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2783598268615347/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.