Vești bune despre Teodora Dragomir

Dragii mei,
Nu am reușit să mai postez zilele acestea nimic despre Teo deoarece și în dreptul nostru oboseala și-a spus cuvântul. Mulți dintre voi ați aflat deja că Teodora a fost externată, este acasă iar evoluția postoperatorie continuă să fie una excelentă, lucru confirmat și în urma controlului medical de ieri.

În mod normal ar fi trebuit să stea internată două săptămâni însă evoluția bună a dus la decizia de a o lăsa în mediul ei – lucru care s-a dovedit a fi benefic deoarece imediat ce a ajuns acasă a reînceput să mănânce (lucru pe care nu l-a făcut în spital deși avea permisiunea medicului…) – și a o supraveghea medical prin controale la cabinet!

Pentru aceia care (încă) nu cunoașteți povestea de viață a Teodorei, vă invităm mâine dimineață de la ora 10 pe postul A7TV unde puteți urmări emisiunea „Comorile Înțelepciunii” realizată de Psiholog Narcisa Ispas .
Este singura invitație tv căreia i-am dat curs în aproape 12 ani!!!
Menționez că emisiunea a fost înregistrată în Decembrie anul trecut și nu cuprinde informații legate de problemele Teodorei cu care ne-am confruntat la începutul acestui an. Nu am mai fi avut puterea să mergem într-un studio tv însă cu siguranță vom vorbi cândva și despre aceste intervenții miraculoase la care au fost părtași mulți din cei care ne cunosc!

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea în rugăciune! Ați dovedit că ÎMPREUNĂ putem face, încă odată, imposibilul posibil!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

https://www.facebook.com/100000482993310/posts/7590781134281244/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.