V O R B E

Dacă un virus pe care nu îl vezi poate face atât de mult rău, imaginează-ți cât de mult bine poate face o credință cât un bob de muștar. (Matei 17)

Deși diavolul are capacitatea să pună în noi sentimente de frică (fără un motiv real), credința vie în Dumnezeu poate distruge orice urmă de frică din mintea noastră, este un lucru dovedit de experiențele personale ale celor care CRED.

Leacul pentru boală fizică poate sta în medicină, dar leacul pentru frică, anxietate, depresie, nu îl găsești oriunde și la oricine.

Citez din presa ultimelor zile „o polițistă din Brașov s-a împușcat în cap” sau „un tânăr de doar 15 ani din Navodari, s-a spânzurat”, acestea nu sunt glume, bancuri sau povești, acestea sunt vieți distruse, vieți pierdute din pricina lipsei de empatie a societății în care trăim, a ignoranței acesteia, și din lipsa de cunoaștere a Celui care poate vindeca oamenii înainte ca aceștia să plece pe drumul fără întoarcere.

O credință cât un bob de muștar ne zice Mântuitorul, nu mai mare, nu mai mult, ci cât un bob, câteodată pare imposibil de realizat, nu și atunci când El se implică.

Doamne ajută necredinței noastre, ajută-ne să ne încredem în Tine, să fim gata să trecem peste orice ar zice „gura lumii” și să îți cerem ajutorul pînă nu e prea târziu.
Amin !

https://www.facebook.com/1397079770540983/posts/3154910671424542/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s