Implică-te și tu!

Doctorul a zis : ” 17 ianuarie 2022!”

A fost voluntară la ” Ridică-te și umblă- filiala Arad, la începuturile ei. Este medic. Claudia Nistor. De loc, din Războieni, Iași. A pus suflet pentru mulți pacienți ca binele lor să se instaleze în corpurile afectate de suferință. A fost vreo 9 luni la Herghelia ca medic terapeut, apoi a lucrat pe 112, gărzi de urgență în Centre de Permanență, cu ambulanța la evenimente sportive, medicina muncii și medicina de familie. La început în Timișoara , iar din 2010 în Arad. Acum este în postura de pacient. Un cancer de sân agresiv, cu metastaze ganglionare, a dus la excizia radicală a sânului, pentru a îndepărta tumora.
Pe 17 ianuarie, la Cluj va avea loc operația de reconstrucție a marelui și micului pectoral cu țesut propriu de pe mușchii spatelui și abdomenului pentru folosirea brațului stâng , care în urma intervenției chirurgicale este cu deficit motor 50%. Pe partea care nu are sânul, osul este acoperită doar de piele, și aceea se va necroza dacă nu se va interveni prin operație. 7 medici o așteaptă să intervină sub inspirația și înțelepciunea Marelui Medic. Fiind o creștină practicantă a bisericii adventiste, mi-a mărturisit că ea crede că Dumnezeu are o misiune pentru ea și că bucuria vieții stă în a-L face cunoscut pe Dumnezeu , care o poate salva atât pe ea cât și pe cei care au nevoie de mâna Lui întinsă pentru a-i salva.
Operația costă 15.000 E . Împreună cu Marian, soțul ei, au strâns 4000 E. Mai sunt 11.000 E . Au pus casa în vânzare( oferind-o la un preț mic ) și mașina, dar încă nu au avut clienți. Ar fi fost de mult rezolvată situația financiară. Acum , din momentul acesta mai sunt 10 zile. Are încredere în Providența salvatoare care îi va aduce resursele necesare pentru această răscruce a vieții.
E privilegiul nostru s-o ajutăm pe Claudia, care l-a rândul ei a ajutat pe mulți! Înainte de toate , rugați-vă să izbutească operația! Prima donație va veni din partea unei persoane cu dizabilități, Mihai, care este și administratorul ” Cabinetului de vorbe și fapte bune”. Urmăm noi! Să împărțim cu toții bucuria reușitei din 17 ianuarie!
( Fotografia este făcută cu 5 luni înainte de apariția cancerului )
Nistor Claudia
Cont Lei: RO02 BTRL RONC RT00 M980 4803
Cont EURO: RO14B TRLEUR CRT0 0M98 04802
Cont USD: RO81 BTRL USDC RT00 M980 4801

cod SWIFT BTRLRO 22
adresa : Macea, str. Principală 1424, jud. Arad
contul de euro a fost scris gresit . Acum e corect!

https://www.facebook.com/1008003774/posts/10224309096967558/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.