Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).
Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Mali din India
Țara: India
Populație la nivel mondial: 10.212.000
Biblia: tradusă
Religia principală: hinduism
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,01%
Evanghelici: necunoscut

Cuvântul Mali este derivat din cuvântul sanscrit „mala” care înseamnă ghirlandă, iar grupul etnic Mali este cunoscut pentru ocupația de a crește flori.

Malieni sunt în mare parte hinduși. Devi este zeitatea principală și căsătoriile sunt oficiate în fața acestei zeități pentru care sunt sacrificate animale. Devi este o încarnare a „Maha Kali”, o zeiță războinică și consoarta lui Shiva.

Motiv de rugăciune:
Duhul Sfânt să ajute creștinii locali să împărtășească Evanghelia și să cheme misionari și evangheliști la vestirea Evangheliei în mijlocul acestui popor.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2776587312649776/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.