ÎNCEPE DE JOS, DAR LUPTĂ!

Suntem tentați să facem salturi în viață fără să ardem toate etapele naturale. Dar oamenii puternici, bogați, cu popularitate și influență au început de jos, crescând treaptă după treaptă.

-Marii scriitori, poeți, au început cu primele zile de școală, făcând virgule, cerculețe și bastonașe.
-Marii pictori au început murdărind pereții camerei, lucruri sau propriile haine și obrăjorii.
-Marii sculptori mai întâi au stricat materiale, s-au lovit și au produs deșeuri.
-Marii muzicieni au început cu solfegiu, arpegiu și falsuri, apoi ne-au încântat cu muzica de excepție.

-Marii sportivi, au ratat ținta, s-au accidentat, au produs accidente, au spart geamuri în cartier, neștiind că vor veni zile când se va intona imnul în cinstea lor, iar ei vor înălța cupa deasupra capului.

-Campionii rămân campioni, strălucesc și când se află la picioarele colegilor pentru binele echipei.

-Marii apostoli, ai Mântuitorului, înainte de a influența omenirea prin rugăciunile și predicile lor, au parcurs A, B, C – ul ucenicului, cerând fără orgolii Mântuitorului să-i învețe Rugăciunea Domnească, Tatăl Nostru.

-Însuși Împăratul Împăraților, Mântuitorul, a venit în lumea noastră pe calea ce mai simplă, modestă, în părțile cele mai de jos ale planetei, s-a smerit și a rămas acolo dovedind ascultare în voia Tatălui.

Dar și în iesle, haină de rob, pe cruce, El este Domnul și Împăratul. „De aceea și Dumnezeu L‑a înălțat nespus și I‑a dăruit Numele care este mai presus de orice nume; pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi din ceruri, de pe pământ și de sub pământ și orice limbă să dea mărturie că Isus Hristos este Domn, spre slava lui Dumnezeu Tatăl.”
‭‭Filipeni‬ ‭2:9-11‬ ‭EDCR

Fotografie preluată

Petru Huțuțui

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.