Anul 2021 se îndreptă spre apus…



Debutul anului 2021 ne-a găsit într-o avalanșă a știrilor false, a știrilor care distrag atenția, a știrilor care dezbină, a știrilor haotice și uneori deprimante. Din nefericire, finalul acestui an atipic nu este cu mult diferit. Într-un astfel de context, în calitate de creștini, am căutat să ne asigurăm că vestea bună a Evangheliei Domnului Isus Cristos, cea mai importantă știre a tuturor timpurilor, străbate dincolo de toate acestea.

Există în unii dintre Psalmii din Scriptură, după câteva versuri, câte o “Selah” (oprire). Și apoi versurile continuă. Selah este un timp de liniște, de meditație, de concentrare asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Asta am putea face astăzi, în ultima zi a anului 2021, să facem o Selah, un timp în care să reanalizăm ce contează cu adevărat în viață, un timp de oprire dintr-o alergare continuă.

Într-unul din Psalmii scris de David, într-o perioadă extrem de agitată pentru el, acesta se plânge că oamenii răi spun despre el că este terminat. Apoi urmează o Selah, iar după această oprire el spune: „Eu mă culc, adorm și mă trezesc iarăși, căci Domnul mă sprijină. Nu mă tem de zecile de mii de popoare care se ridică împotriva mea din toate părțile.”

Vă doresc multă sănătate, pace, speranță și însoțirea lui Dumnezeu pentru anul 2022!

Samy Tuțac

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.