UPDATE! Apel la rugăciune pentru pastorul Mihai Morar

Biserica „Eben Ezer” Castellon – Spania, solicită sprijin în rugăciune pentru pastorul Mihai Morar, a cărui stare de sănătate este foarte complicată.

Astăzi (20 Decembrie 2021) este a 20-a zi de când pastorul nostru este în comă, și, după spusele medicilor, șansele de supraviețuire sunt minime. În această perioadă, medicii au încercat să-l trezească din comă, de 2 ori, dar nu au reușit.

Pentru o mai bună înțelegere a situației, cât și pentru a nu se denatura informațiile referitoare la el, vă redăm în continuare câteva repere legate de modul cum s-au desfășurat lucrurile în ultimele 3 luni.

Fratele Mihai Morar s-a îmbolnăvit de Covid la mijlocul lunii Octombrie, fiind internat în spitalul din Valencia, de unde a fost externat în 3 Noiembrie, fiind relativ recuperat de această boală. După o perioadă de alte 3 săptămâni, în care s-a recuperat acasă, și-a reluat activitatea pastorală.

Marți 7 decembrie, s-a simțit rău și a fost dus la spital, unde după mai multe investigații s-a constatat că are hemoragie internă la ficat, și a fost operat de urgență. La ieșirea din operație, pronosticul medicilor a fost foarte rezervat, aceștia spunând că următoarele 48 de ore sunt decisive. De atunci au trecut 3 săptămâni și, deși starea lui de sănătate este foarte șubredă, continuă să lupte, spre uimirea medicilor. În urmă cu 3 zile, medicii au confirmat familiei că diagnosticul nu este deloc bun, acesta fiind de cancer la ficat. Pe lângă acesta mai trebuie adăugat faptul că plămânii nu sunt complet recuperați de la problema anterioară (Covid), tocmai de aceea este intubat la oxigen.

Imediat după declașnșarea crizei, Biserica „Eben Ezer” s-a mobilizat la rugăciune, fiind însoțită de toată comunitatea evanghelică română din Spania și din multe alte zone geografice din întreaga lume. În prezent, încă de la începutul săptămânii trecute, Biserica „Eben Ezer” este implicată într-un lanț de post și rugăciune, fiecare zi contând cu un  număr semnificativ de frați care stau înaintea Domnului pentru cauza fratelui Morar. 

Familia fratelui Mihai, deși este obosită, după atâtea zile de luptă, continuă să creadă că Dumnezeu este în control și El va face o minune. Biserica „Eben Ezer” Castellon este de asemenea în luptă, continuând să creadă că Dumnezeu o va asculta și va aduce izbăvire.

Fraților, oriunde vă aflați, fiți alături de noi, rugați-vă împreună cu noi, postiți împreună cu noi, credeți împreună cu noi, sperați alături de noi și Domnul va lucra, pentru slava și gloria Lui!

Vă mulțumim tuturor celor ce ne sunteți alături și credem că Dumnezeu vă va răsplăti efortul, dedicarea și credința voastră. Fie ca binecuvântarea Domnului să fie peste toți frații, surorile, tinerii, adolescenții, familiile, bisericile din întreaga lume care mijlocesc în rugăciune!

Pastor Beni Drădici

Sursa: https://www.newsnetcrestin.ro/update-apel-la-rugaciune-pentru-pastorul-mihai-morar/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.