Sculptura de la ONU seamănă mult cu Fiara din timpul Sfârșitului la care se face referire în Daniel 7 și Apocalipsa 1

În vremurile actuale când sunt doborâte statuile unor personaje istorice din cauza mulțimii „woke”, Națiunile Unite au amplasat o statuie uriașă în New York care seamănă cu „fiara” descrisă în cartea Apocalipsa din Noul Testament.

ONU a postat recent pe Twitter o fotografie a statuii.”Un gardian pentru pace și securitate internațională, se află la Piața Vizitatorilor în afara sediului #ONU. Gardianul este o fuziune de jaguar și vultur și este donat de Guvernul din Oaxaca, Mexic”  

„Nenumărați critici de pe rețelele de socializare spun că statuia pare a fi asemănarea „fiarei” despre care a scris profetul Daniel în Vechiul Testament și despre care a scris apostolul Ioan în Cartea Apocalipsei.

Daniel capitolul 7:2-4 descrie fiara cu trup de leu și aripi de vultur: 

2. Daniel a început și a zis: „În vedenia mea de noapte, am văzut cum cele patru vânturi ale cerurilor au izbucnit pe Marea cea Mare.

3. Și patru fiare mari au ieșit din mare, deosebite una de alta.

4. Cea dintâi semăna cu un leu și avea aripi de vultur.”

Apostolul Ioan a descris o fiară cu trăsături similare în pasajul Noului Testament din Apocalipsa 13:2.

Fiara pe care am văzut-o semăna cu un leopard, avea labe ca de urs și gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpânire mare.

Un alt verset al Bibliei care este evocat de această statuie a ONU la „pace și securitate” vine direct dintr-un avertisment al Sfârșitului vremurilor, din 1 Tesaloniceni 5:2-3:

Pentru că voi înșivă știți foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoț noapteaCând vor zice: „Pace și liniște!”, atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată, și nu va fi chip de scăpare.”

Scriind pentru blogul The Economic Collapse , comentatorul Michael Snyder a remarcat că statuia „arata ca ceva dintr-un film științifico-fantastic”, nu seamănă cu nicio creatură cunoscută de pe această planetă.

„Chiar s-au gândit că ar putea pune asta fără ca cineva să observe?” întrebă Snyder. „Și doar din întâmplare, a fost pictat în culori LGBT…”

Utilizatorul de Facebook Kelly Caudill a observat și ea asemănările și a scris despre asta într-o postare recentă.„Wow, pur și simplu nu poți inventa chestiile astea… Noua sculptură a NAȚIUNILOR UNITE pentru „Pace și siguranță””, a scris ea, incluzând și o fotografie mare a statuii.. Caudill a menționat și versetele de mai sus și a inclus acest avertisment pentru adepții ei.„A fost aceasta fiara pe care Ioan a văzut-o în Apocalipsa în viziunea sa asupra timpurilor sfârșitului?… puterea dată de dragon (șarpele/satana) asupra tuturor popoarelor, limbilor și națiunilor… ONU)?!! Copiat de la Angela Renee”, a scris ea .

„Oameni buni, pur și simplu nu poți inventa chestiile astea!!! Cel mai important lucru din viața voastră este să-L cunoașteți pe Domnul Isus! Nu să  cunoașteți despre El, ci să-L cunoașteți pe El!” a concluzionat ea. 

sursa text și poză: CBN

https://www.voceacrestinilor.com/sculptura-de-la-onu-seamana-mult-cu-fiara-din-timpul-sfarsitului-la-care-se-face-referire-in-daniel-7-si-apocalipsa-1/?fbclid=IwAR0v1DLa4q6Y0Sp-ZwtItJFTRHSJOKgI_0o-THBZ84QI21xdA-t7H2bKkrA

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.