ÎN CURAND O NOUĂ CARTE…

Am fost creați de Dumnezeu diferiți dar cu un scop bine definit, Dumnezeu ne vrea fericiți, motiv pentru care El dorește să ne ferească de cel rau. Dar alegerea este a fiecaruia dintre noi.

​Această carte Di(feriți) și Fericiți scrisă de pastorul Ciprian Bârsan cuprinde atât de bine, de complect posibilitatea pe care o avem de a fi diferiți înt-o societate în care scara valorilor este răsturnată, societatea actuală este caracterizată de prezența covărșitoare a dispozitivelor tehnologice moderne care reduc distanțele dintre oameni și conduc la nașterea unei noi realități, cea virtuală.

​Pastorul Ciprian Bârsan pledează convingător în favorea necesității unei viziuni clare din partea Lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, arâtând responsabilitățile pe care trebuie să le avem atât în ce privește relația copii -părinți, părinți și copii iar apoi cea mai importantă și necesară relația cu Dumnezeu, pentru ca în aceste vremuri să trăim prin credință pentru a fi binecuvântați de Dumnezeu și pentru a fi feriți și diferiți într-o societate în care păcatul este promovat și se urmărește monitorizarea globală.

​Pasiunea, entuziasmul, înțelepciunea și devotamentul pe care Dumnezeu le-a dăruit pastorului Ciprian Bârsan ne dovedesc prin această carte că putem fi binecuvântați de El.

Pastor Tomuța Simion

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.