FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE 🇷🇴PHILADELPHIA SEMINARY🇦🇺


FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE
🇷🇴PHILADELPHIA SEMINARY🇦🇺Melbourne, AUS
Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe pe oameni în mijlocul lui Israel legile și poruncile.” Ezra‬ ‭7:10‬ ‭VDC‬‬
Acesta este motto-ul Seminarului Teologic Penticostal “PHILADELPHIA” Melbourne, prima școala de Teologie Evanghelică românească din Australia. Deschiderea a avut loc in Septembrie 2019, au urmat 2(doi) de studiu, iar in ziua de 28 Noiembrie 2021 s-a desfășurat Festivitatea de Absolvire, in cadrul Bisericii Române Penticostale Philadelphia; au absolvit 21(douăzeci si unu) de studenți care au parcurs întreaga programul de studiu al Școli de Teologie.
Serviciul divin special a fost condus de fratele Pastor Gabi Izsak, pastorul coordonator al Bisericii Philadelphia si Director al Seminarului Teologic. Au luat cuvântul profesorii prezenți la Festivitate in următoarea ordine: Pastor Prof. Teofil Ciortuz(FRBC), Pastor Prof. Mircea Cimpean(Tabor), Prezbiter Prof. Dr. Traian Iurescu(Betania), Pastor Prof. Doru Muresan(Philadelphia). Pe lângă cei menționați din corpul profesoral mai fac parte: Pastor Prof. Cornel Ghiță(Maranatha), Diacon Prof. Petrică Tarcea(Philadelphia) și Diacon Prof. Sami Damșa(Bethania, Chicago).
Au transmis mesaje de felicitare, pentru absolvenții Seminarului Philadelphia, pastori si profesori, din cadrul Școlii de Teologie “Sola Scriptura” Chicago, SUA, școala cu care suntem în parteneriat.
Fratele Gabi Izsak(Director) împreuna cu fratele Doru Muresan(Secretar) au înmânat Diplomele de Absolvire cu Specializarea Teologie Penticostala, absolvenților primei promoții ai Seminarului Teologic Penticostal Philadelphia, Melbourne. Acestia provin din următoarele Biserici:
-Australia – Melbourne(Philadelphia, Betania, Tabor), Port Pirie, Brisbane(Elim), Gold Coast(Grace);-Noua Zeelandă(Ashburton).-Fiji;-SUA.
Suntem recunoscători înaintea Domnului pentru acesta mare biruință si continuam acest frumos proiect care este al tuturor romanilor evanghelici din Australia si nu numai. O noua promoție de studenți se pregătește in cadrul STP Ph. Slăvit, onorat si binecuvântat sa fie Numele Domnului!
Pastor Prof. Dr. Gabi IzsakDirector Philadelphia Seminary

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.