La mulți ani România!

Pace și bună dimineața iubiții Domnului! M-aș bucura și cred că citiți cu atenție…

Permiteți-mi să vă binecuvîntez în Numele Domnului și să vă spun următoarele:

Astăzi este 1 decembrie…
Pentru noi românii ziua de 1 decembrie este importantă fiindcă este Ziua Națională a României (se comemorează unirea Transilvaniei cu România, 1.12.1918, când țara noastră a devenit un întreg).
Ne rugăm pentru România, țara noastră de origine, să o binecuvinteze Dumnezeu să fie unită și păzită!
Ne rugăm🙏🏻 pentru noi, ca biserică a Domnului să fim uniți și păziți și călăuziți mai departe!

O încurajare:

Știu că unii vă luptați cu frica, îngrijorarea, și poate că pe drept, dar vreau să vă încurajez să vă încredeți în Dumnezeu, să fiți curajoși, să vă învingeți frică prin credință. Dumnezeu ne-a purtat de grijă până azi și a fost cu noi, ce credeți că ne va lăsa acum ? Nu! Dumnezeu este cu noi! Noi suntem cu El !

Cred că nu sunt numai îngrijorări, ci și slăbiciuni, obiceiuri nesănătoase, pofte, ispite, momeli, descurajări, frământări, căderi, falimente, eșecuri, …vă încurajez de asemenea să luptați pentru a avea un cuget curat, să vă luptați să fiți disciplinați cu timpul, cu citirea Bibliei, cu postul, cu milostenia, cu privitul, cu gândul, cu toate lucrurile. Dumnezeu iubește curăția de inimă!

Întăriți-vă și îmbărbătați-vă! Dumnezeu deține controlul, nu omul muritor ! Toate sunt îngăduite de Dumnezeu cu un scop precis!
Ridică-te și mergi înainte !

Dumnezeu să binecuvinteze toată biserica! :
-părinții, mamele, tații, copiii, tinerii, slujitorii, proorocii, „prietenii” Casei Domnului, pe oricine face o slujbă în Casa Domnului, la vedere sau nu; pe cei care mijlocesc, se roagă, postesc, dăruiesc, iubesc, stau la îndemâna lui Dumnezeu !

Dumnezeu să te binecuvinteze biserica!
Să nu vi se tulbure inima !
Sa aveți multă pace și sănătate!

Cu deosebită considerație, în slujba Domnului și spre folosul oamenilor,

Valentin Popescu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.