Tabăra de misiune Dincolo de Frontiere Spania – Ediția a VI-a


Pe lângă implicarea noastră în evanghelizarea grupurilor etnice neatinse de Evanghelie, din Spania, avem oportunitatea de a provoca poporul lui Dumnezeu din diaspora, să facă din slujirea și ducerea Evangheliei la aceste grupuri o prioritate și urgență.

Dăm toată gloria lui Dumnezeu pentru modul în care El a vorbit, echipat și a revărsat Duhul Sfânt în tabăra de misiune, pe care am organizat-o în Spania.

La cursul Kairos au fost prezenți peste o sută de tineri din Spania și un grup de 20 de tineri din Italia, însoțiți de liderii lor. În urma mărturiile aduse de pe câmpul de misiune și modul în care Dumnezeu ridică oameni la această lucrare măreață, ne-am rugat pentru noi lucrători și mijlocitori și am fost copleșiți să vedem cum această generație răspunde chemării!

Mulțumim liderilor, părinților și tuturor celor care au susținut în rugăciune această tabără ca Dumnezeu să lucreze cu putere și autoritate. Dumnezeu e credincios promisiunilor Sale.

„Dacă nu există elementul de risc extrem în faptele noastre pentru Dumnezeu, atunci nu-i nevoie de credință.” Hudson Taylor, misionar în China.

„Pentru mine tabăra o însemnat un nou început, o schimbare totală. Am început să propovăduiesc Vestea Bună atât pe stradă cât și la facultate. Este o tabără care îți transformă gândirea și viața, este un curs ce îți deschide ochii și care m-a motivat să mă pregătesc mai mult pentru misiune. Domnul este mare și i-am simțit chemarea minunată de a mă dedica misiunii! Sunt gata pentru a-mi dărui viața luându-mi crucea ca și Hristos, mergând drept pe calea Lui și voi ridica, cu ajutorul Lui, pe câți voi putea!”

Adrian Alex Peter, Castellón, Spania

Pentru a citi mai multe despre acest eveniment accesați: https://www.apme.ro/tabara-de-misiune-dincolo-de-frontiere-spania-editia-a-vi-a/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.