Cristina Bâlc, fiica fratelui Vasile Talpoș a plecat la Domnul

La doar o săptămână de la înmormântarea fratelui Vasile Talpoș, fiica dânsului Cristina Bâlc a plecat să se reîntâlnească în odihna veșnică cu părinții ei. Întreaga familie Bâlc a fost infectată cu COVID, Vasile Talpoș și Cristina Bâlc au pierdut bătălia în spital.

Doar într-un an, comunitatea Evanghelică a pierdut oameni dedicați printre care se numără și familia Talpoș. În mai 2020, Lidia Talpoș a lăsat în urmă inimile lor frânte, iar în 2021 la bucuria veșnică i s-a alăturat soțul ei Vasile Talpoș și fiica lor mai mare Cristina Bâlc.

Pe lângă frate Vasile Talpoș în luna octombrie Biserica „Betania” din Sibiu a mai pierdut încă trei bătrâni, titani ai credinței care au lăsat în urmă o moștenire spirituală și un model demn de urmat. Se duc cei mai tari și rămânem cu fiecare zi mai săraci și mai vulnerabili. Dar Dumnezeul nostru este veșnic bun. Dragostea Lui nu se consumă niciodată. Nădejdea rămâne ancora noastră pentru fiecare zi.

ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să ne rugăm pentru familiile îndurerate. Pentru familia sorei Cristina, pastorul Simi Bâlc și copii lor. Pentru fiecare creștin care este pe un pat de boală și luptă cu viața în acest moment. Rugați-vă pentru medici care sunt epuizați și nu mai fac față la situație. Rugați-vă pentru ca Domnul să protejeze fiecare persoană care trece prin această vale a umbrei morții să fie pregătit pentru întâlnirea cu el. Iar pentru fiecare dintre noi să facem din aceste despărțiri pentru puțină vreme un moment de cercetare și reînnoire spirituală a relației noastre cu Dumnezeu.

https://www.stiricrestine.ro/2021/11/12/cristina-balc-fiica-fratelui-vasile-talpos-a-plecat-la-domnul/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cristina Bâlc, fiica fratelui Vasile Talpoș a plecat la Domnul

  1. Pingback: Cristina Bâlc, fiica fratelui Vasile Talpoș a plecat la Domnul | Istorie Evanghelica

Comentariile sunt închise.