Sute de oameni s-au rugat pentru el. Bunul Samaritean s-a întors acasă după 16 zile la ATI

O veste bună pe care o aștepta multă lume. Viorel Pașca, omul care a îngrijit mii de bolnavi la Dumbrava a anunțat marți 9 noiembrie că s-a întors acasă. A avut afectați 75% din plămâni, iar medicii au fost rezervați în a spune cum va evolua situația sa.

După 16 zile petrecute în spital, majoritatea dintre ele la secția ATI, am ajuns din nou acasă. Se spune că primele zile acolo au fost critice și doctorii puneau sub semnul întrebării dacă voi trăi sau nu, având în vedere și afectarea gravă a plămânilor, în proporție de 75 %. Am fost conectat la aparat de oxigen având și 65 litri /minut, cantitatea scăzând apoi odată cu trecerea timpului. Timpul s-a scurs încet, dar nici o clipă nu m-am simțit în pericol. Nu m-am simțit rău și asta probabil și datorită rugăciunilor pe care mulți le-ați făcut pentru mine. Vă mulțumesc mult și pe aceasta cale, îi mulțumesc lui Dumnezeu care mi-a purtat de grijă în acest timp și datorită căruia sunt acum acasă. Mulțumesc deasemenea medicilor și asistentelor care m-au îngrijit într-un mod exemplar fără a putea să le reproșez ceva din toată perioada petrecută în spital”, spune Viorel Pașca.

Cunoscut și ca „Bunul Samaritean” de la Dumbrava, omul spune că: „în tot acest timp am putut să meditez mai mult și să realizez cât de multe lucruri mai trebuiesc făcute la Dumbrava și că dacă Dumnezeu va îngădui, vom schimba în bine activitatea noastră, aducând plusuri și lucruri de care mai este nevoie, lucruri de care nu mi-aș fi dat seama fără a fi acolo. Am văzut deasemenea că mii de oameni au fost interesați de starea mea de sănătate, înțelegând de aici că activitatea de la Dumbrava înseamnă mult, lucru care mă va face și mai responsabil de fiecare aspect în ce privește activitatea de ingrijire a bolnavilor fără adăpost. În continuare depind de aparatul de oxigen, dar mă simt mai bine”.

https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/sute-de-oameni-s-au-rugat-pentru-el-bunul-samaritean-s-a-intors-acasa-dupa-16-zile-la-ati-3851081/?fbclid=IwAR3Tfwgb8ZnbsSp-WeC5J_xHMFj6uQM-eNi9v3SFutKIOOo2C9fRlrjyWUI

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sute de oameni s-au rugat pentru el. Bunul Samaritean s-a întors acasă după 16 zile la ATI

 1. Alin Cristea zice:

  Miercuri dimineata, 10 noiembrie 2021
  Viorel Pasca:
  Bună dimineața
  Având în vedere rezultatul ultimului CT făcut ieri și constatând că nu este deloc in regulă, împreună cu alții am decis că ar fi bine să urmez o perioadă de tratament la Târgu Mureș. Prin urmare, acum sunt în ambulanță și vă voi ține la curent cu evoluția lucrurilor.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.