Ziua internațională a rugăciunii

În prezent, peste 340 de milioane de creștini sunt supuși persecuțiilor extreme și discriminării pentru faptul că sunt urmași ai Domnului Isus; asta înseamnă 1 din 8 creștini din lumea întreagă.

În locuri precum India, creștinii sunt atacați în mod regulat de grupări extremiste. În Coreea de Nord, posesia unei Biblii poate să trimită posesorul și întreaga lui familie într-un lagăr de muncă forțată. În China, autoritățile urmăresc creștinii și închid bisericile care nu sunt autorizate. Iar în locuri ca Iran este chiar ilegal să te convertești la creștinism.Totuși, în ciuda acestor persecuții extreme, biserica globală este vie, plină de bucurie și în creștere.

Alătură-te și tu susținerii în rugăciune a fraților și surorilor noastre persecutate, ca o singură biserică, o singură familie!

Roagă-te pentru comunitatea mică de creștini rămasă în Afganistan după ce talibanii au reocupat țara. Roagă-te ca Dumnezeu să se îngrijească de nevoile lor, să îi protejeze și să-i asigure că nu sunt singuri și că biserica din întreaga lume este alături de ei.

Roagă-te pentru creștinii din Egipt, Irak și Siria să rămână plini de curaj și înțelepciune pentru Domnul Isus, în ciuda discriminării continue. Roagă-L pe Dumnezeu să-i ocrotească pe creștinii din zonele unde au loc atacuri violente ale extremiștilor.

Roagă-te pentru creștinii din Coreea de Nord, Somalia, Eritrea și Iran care sunt sunt încarcerați pentru credința lor. Roagă-L pe Dumnezeu să-i aline prin Duhul Sfânt și să le grăbească eliberarea.

Roagă-te pentru fetele tinere creștine din țările musulmane, precum Egipt, care sunt amenințate în permanență cu răpirea și căsătoriile forțate. Roagă-L pe Dumnezeu să influențeze autoritățile locale ca să ia măsuri pentru stoparea acestor abuzuri.

Roagă-te pentru creștinii persecutați care au fost forțați să-și părăsească casele din cauza atacurilor grupurilor de extremiști în țări precu Nigeria, Egipt, Siria și Burkina Faso.Acești credincioși au pierdut tot ce aveau. Roagă-te ca Dumnezeu să le poarte de grijă și să îi asigure de faptul că nu sunt singuri.

Roagă-te pentru păstorii și liderii bisericilor persecutate. Roagă-L pe Dumnezeu să îi ajute să conducă cu înțelepciune adunările, să reziste în fața persecuției și să-i ajute să-și iubească dușmanii.

http://opendoorsusa.org

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ziua internațională a rugăciunii

Comentariile sunt închise.