O rugăciune de ziua Reformei protestante…Te lăudăm Doamne pentru devotamentul și curajul strămoșilor nostri spirituali și îți cerem putere și curaj de a călca pe urmele lor și pe urmele lui Cristos.

Te lăudăm Doamne pentru impactul social și spiritual al slujirii lui Martin Luther, Ulrich Zwingli, Menno Simons, Jean Calvin și al altor lideri aanabaptiști, puritani, separatiști.

Te lăudăm Doamne pentru loialitatea lor față de Cristos, dar și pentru doctrinele atât de frumos afirmate de ei: Sola Scriptura! Sola Fide! Sola Gratia! Solus Christus! Soli Deo Gloria!

Te rugăm Doamne să ne dai putere să păstrăm ceea ce au câștigat ei și să continuăm ceea ce ei nu au putut să finalizeze.

Te rugăm Doamne ca diversiunea numită Halloween să nu-i afecteze pe copiii și tinerii noștri.

Te rugăm Doamne ca în aceste vremuri de confuzie să triumfe adevărul, despre care Domnul Isus spunea că ne va face liberi.

Te rugăm Doamne să aduci o vreme de întoarcere serioasă la Cuvântul Scripturii în adunările noastre și o lucrare a Duhului Sfânt care să readucă în biserici viața din abundență, vitalitatea și spiritul misionar.

Samy Tuțac
#ReformationDay

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.