Prof. Univ. Dr. Vasile Talpoş, a plecat ACASĂ la Domnul!

De aici de dincolo de Atlantic am aflat cu durere de plecarea la Domnul poate prea devreme a fratelui Prof. Univ. Dr. Vasile Talpoş, cel ce mi-a fost pastor, profesor, de asemenea cel ce a oficiat slujba de căsătorie atunci când eu și Angelica ne-am hotărât să pornim la drum împreună și cel care a binecuvânta-o pe Estera atunci când am adus-o înaintea Lui Dumnezeu.

Pentru noi fratele pastor Vasile Talpoş rămâne omul Lui Dumnezeu care ne-a întins o mâna și ne-a încurajat într-un moment dificil al vieții noastre și de asemenea el este cel care m-a chemat și chiar m-a împins puțin de la spate atunci când ezitam să ies din zona mea de confort şi să mă implic în lucrarea din Biserica Baptistă Nădejdea din București.

Rămân cu un singur regret și anume acela că nu am reușit să facem interviul pe care împreună hotarâsem să-l facem deși acum un an am călătorit special împreună cu echipa la Sibiu pentru a face asta asta, dar starea de atunci a fratelui Talpoș nu a permis realizarea acelui material care astăzi ar fi fost o mărturie pentru noi toți.
Domnul să aducă mângâiere familiei îndoliate și nouă tuturor celor care am slujit împreună cu acest mare om a Lui Dumnezeu.

Cătălin Vasile

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1933764390115325&id=100004453486819

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.