Evanghelizarea musulmanilor

Chemarea noastră de a duce Vestea Bună grupurilor etnice neevanghelizate ne-a adus într-o stare de dependență continuă de Dumnezeu. El a lucrat în viețile noastre, s-a ocupat de creșterea noastră și ne-a adus la stadiul de a fi o binecuvântare în viața celor împăcați cu El prin Hristos.

Conform Joshua Project, în zona noastră sunt înregistrate 16 grupuri etnice neatinse cu Evanghelia, însă conform statisticilor înregistrate la primăria locală există mai mult de 16 grupuri.
De luni de zile semănăm prin rugăciuni și proclamarea Cuvântului în colonia Requena, cartierul în care trăiesc cei mai mulți oameni din grupurile etnice cărora le slujim. Vineri în jurul orei unu, ea are un aspect diferit.

Parcarea publică este închisă în jurul moscheei, covoarele sunt întinse și bărbații cu copiii lor își fac rugăciunile în văzul tuturor. Își citesc cartea și se închină.

În timpul închinării lor la cele două moschei, ne-am rugat și am proclamat Cuvântul lui Dumnezeu care este „viu și lucrător”, cerând Domnului ca acesta să nu se întoarcă fără rod.

Asemenea imagini pot fi regăsite în țările europene mai dezvoltate, precum Franța, Spania, Anglia, Germania, unde există cartiere întregi de musulmani, dar și în România, însă nu la același nivel. Răspunsul nostru, al creștinilor, în ce privește evanghelizarea și slujirea cu dragoste a acestora poate fi decisiv în ce privește mântuirea lor.

Pentru a citi mai multe despre evanghelizarea musulmanilor accesați:

https://www.apme.ro/evanghelizarea-musulmanilor/

Ștefan și Ioana, misionari APME

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.