Prodocens Media – primii 7 ani

Cu ajutorul Lui Dumnezeu, în curând vom sărbători 7 ani de când Prodocens media și-a început misiunea de a apăra și promova valorile creștine prin media. Nici nu știu cum au trecut acești ani și, mai ales, cum am îndrăznit să ne apucăm de această lucrare, într-o vreme în care tăcerea și neimplicarea au devenit virtuți, când anormalul a devenit normal și cultura morții este promovată prin toate mijloacele.

Vreau să-I mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot acest timp, ani plini de jertfă dar și de har și binecuvântări. Au fost vremuri dificile, în care am pus la dispoziția acestei misiuni tot ceea ce sunt și tot ceea ce am. De aceea doresc să-i mulțumesc în mod special soției mele, Angelica, cea care slujeşte şi nu se vede în fața camerelor de luat vederi, dar care a preluat multe dintre atribuțiile mele, ca eu să-mi pot îndeplini obligaţiile de serviciu și, în plus, să pot sluji. Sunt recunoscător colegilor mei, acelor tineri care în acești 7 ani au învățat împreună cu mine și care au crezut în visul că putem face ceva. Și cred că am reușit.

Mulţumesc în mod special conducerii Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, care s-a alăturat visului nostru şi care de ani de zile ne-a oferit o parte din propria “casă” în care să putem lucra.

De asemenea mulțumesc colaboratorilor, tuturor celor care ne-au călcat pragul în calitate de invitați în studio și mai ales celor care s-au rugat și ne-au oferit ajutor financiar, de cele mai multe ori simbolic, dar cu o însemnătate mare pentru noi.

Deși lucrurile se complică în perioada aceasta, dorim să continuăm să fim cei care răspândesc Lumina și, pentru aceasta, avem nevoie în continuare de Harul lui Dumnezeu asupra noastră dar și de rugăciunile și ajutorul dvs. financiar.

Dacă doriţi să continuăm, puteţi fi parte a misiunii noastre printr-o simplă donaţie pe care o puteți face folosind una din metodele de mai jos.

Asociatia Prodocens Media
CIF: 33686860

BRD Agentia Virtutii
RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron
RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur
RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd
BIC/SWIF CODE BRDEROBU

Revolut: 0722625613
Paypal: paypal.me/DumitruCatalinVasile

Vă mulţumim!

Cu stimă,
Cătălin Vasile

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.