Nu ne obligați!

Noi, crestinii, trebuie sa fim toleranti!
E foarte bine sa fim toleranti. Dumnezeu a fost tolerant inca de la creatie. Cand a creat Dumnezeu omul, l-a pus in gradina Edenului si lui i-a dat libertatea sa aleaga sa se atinga sau nu de pomul din mijlocul gradinii.

Omul asa a fost creat de Dumnezeu sa aiba libertate de a alege. Nici noi nu avem voie sa ingradim libertatea oamenilor de a alege. Dar, pe acelasi principiu, nici comunitatiile LGBT nu au dreptul sa ne impuna noua, celor care gandim dupa valorile moral creștine, sa gandim ca ei. In intimitatea lor pot sa faca ce vor. Fiecare va suporta consecintele in functie de deciziile pe care le ia. Adam si Eva au suportat consecintele deciziei lor. Homosexualii vor suporta consecintele deciziei si comportamentului lor, aici si in vesnicie. Dar, nu au dreptul, ca ei sa-mi impuna mie si copiilor mei standardul lor de valori. Pe strada, in societate trebuie sa avem un comportament decent pentru a nu leza drepturile celorlalti, iar doi barbati tinadu-se de mana si sarutandu-se pe strada nu este un comportament decent pentru privirile inocente ale copiilor care ar putea sa priveasca la o astfel de scena. Copiii trebuie protejati de pacatul sodomiei cu orice pret.

Luca Dene

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Nu ne obligați!

  1. Alin Cristea spune:

    Dene – S

  2. Toleranța este păcat. Avem una din doua: ori cu Dumnezeu, ori cu dracul!
    Scrii iarăși: „standardul lor de valori” nu stiu ce valoare vezi tu la rătăciții aia LGBT. Deșertăciunea este valoare? Urâciunea este valoare? Dezmățul este valoare?
    Păcatul este valoare? Urgia este valoare?
    Cui vrei tu să placi? Lui Dumnezeu sau Satanizatei Europe? Eu unul nu dracilor europeni vreau sa plac și nici nu mă închin unei libertinism colorat care a sărit gardul bunei cuviințe! Vreau sa plac lui Dumnezeu!
    Și da, iubesc viața, iubesc libertatea, însă sântem oameni înzestrați cu rațiune. Sântem chipul Lui Dumnezeu! Putem fățărnici într-o toleranță inconștientă de a face chipul Lui Dumnezeu, chip al dracilor? Pentru ca asta fac lgbt!
    Nu, nicidecum căci vom avea de dat amar răspuns la Dreapta Judecata a lui Hristos Împăratul și Dumnezeul nostru!

Comentariile sunt închise.