Susținem Familia Furdui

Pace tuturor și bisericilor dumneavoastră!
Va rog în Numele Domnului Isus să luați în considerație această cauză. Dacă după 5 luni încă nu credeți în ea și nu vă simțiți chemați să vă implicați vă stăm la dispoziție cu orice informații. Toate bisericile Evanghelice sunt chemate vineri 08.10 la un post pentru cauza familiei Furdui și pentru evenimentul de sâmbătă. Vă rog să vestiți acest post! Este un protest important, este în limba Germană, și poate pune o presiune semnificativă pe cei care pot da drumul copiilor acasă. Poate nu va mai fi nevoie de altele.
Cu ajutorul Domnului vom avea cât de curând și ceva schimbări și îmbunătățiri în organizarea grupului de inițiativă și poate vom ajunge mai ușor și mai clar la inimile dumneavoastră, dar până atunci vă rog să vă rugați și dacă Domnul vă pune pe inimă să vă alăturați, faceți cu toată inima! Eventual motivați și pe alții. Postul este important pentru că recunoaștem cu toții că este un război spiritual.
Noi vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră de până acum și ne rugăm ca Domnul Isus să vă răsplătească personal cât și bisericile dumneavoastră cu cel puțin unitate și credință sporită în urma implicării în rezolvarea acestui caz.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa de slujitori care susțin cauza familiei Furdui În care este implicat și un înfocat susținător ,aproape de familie ,președintele comunității penticostale române din Italia pastorul

Dănuț Iacob!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Susținem Familia Furdui

  1. Pingback: Apel la post și rugăciune: Susține cauza familiei Furdui – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.