Jonathan Edwards

Într-o zi ca aceasta acum 318 ani, la East Windsor în Connecticut, se năștea Jonathan Edwards. Viața lui nu a fost decât acea mică linie dintre data nașterii și ziua morții. Și totuși, în mâinile lui Dumnezeu, El a adus mult rod care a rămas. În vremea lui, el a căutat mereu să se smerească sub mâna tare a lui Dumnezeu în cercul său de influență, dar în vremea de după, Domnul a găsit cu cale să-l înalțe pe cel care i-a fost un rob smerit și ascultător, făcându-l o binecuvântare pentru Biserica Lui de pretutindeni.

Iată ce spunea D. Martyn Lloyd-Jones despre el: „Niciun om nu este mai relevant în starea prezentă a creștinismului decât Jonathan Edwards. […] El a fost un mare teolog și un mare evanghelist în același timp. […] El a fost, în primul rând, teologul trezirii spirituale. Dacă vreți să știți vreun lucru despre adevărata trezire spirituală, Edwards este omul pe care trebuie să-l consultați.”

Prin harul lui Dumnezeu, am vrea ca până la finele anului să publicăm în limba română biografia scrisă de Iain H. Murray „Jonathan Edwards: O nouă biografie”. Sperăm ca aceasta să fie o binecuvântare pentru Biserica lui Hristos din țara noastră. Prețuim rugăciunile voastre în această direcție!

De asemenea, pe site-ul nostru sunt deja disponibile câteva titluri scrise de el: http://www.perlasuferintei.ro/autori/15

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.