Lumea merge din rău în mai rău, pentru că există mai multe lupte decât rugăciuni…În Suedia, un om de afaceri a simțit că Dumnezeu îi pune pe inimă cele mai mari 100 de orașe din Suedia. Creștinii au format grupuri de rugăciune în aceste 100 de orașe și s-au rugat timp de 100 de zile pentru fiecare oraș în acea vară.

La sfârșitul celor 100 de zile, peste 200 de persoane au fost botezate în bisericile locale din aceste orașe. Acest lucru este imens pentru Suedia. Pentru anul 2022 intenționează să provoace creștinii să se roage pentru cele mai importante 1000 de orașe din Europa.

Aceasta este încă o dovadă că cei care se roagă fac mai mult pentru lume decât cei care luptă. Și dacă lumea merge din rău în mai rău, este pentru că există mai multe lupte decât rugăciuni. Cei care se roagă știu că nu avem de luptat „împotriva cărnii și sângelui”, ci împotriva celui rău.

Rugăciunea unită cu postul este cel mai puternic scut împotriva răului cu multe chipuri prezent în lumea noastră din care discernământul și bunul-simț au fost progresiv și progresist evacuate. Prin rugăciune și post le putem redobândi.

Samy Tuțac

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.