Ai mulțumit vreodată lui Dumnezeu pentru picioarele tale?

„Căci în El (Dumnezeu) avem viaţa, mişcarea şi fiinţa.” – Biblia

În dimineața aceasta vorbind cu Dumnezeu în rugăciune, am simțit nevoia să-I mulțumesc pentru aceste doua picioare care m-au însoțit în fiecare zi, în cei aproape 38 de ani de viață. Uitându-mă la ele am zis „Doamne de copil mic m-au purtat, m-au dus prin atâtea locuri, ca și sportiv le-am alergat pe stadioane, pe munți, pe văi, m-au dus la maternitate unde am ținut pruncii pentru prima dată în brațe, m-au dus la biserică unde te-am întâlnit pe Tine, sunt atât de binecuvantat să le am.”

De cele mai multe ori, ni se pare atât de normal să avem picioarele acolo unde sunt, să le folosim în fiecare dimineață pentru a ne ridica din pat, pentru a merge la muncă, pentru a ne face antrenamentele sportive și pentru multe, multe, multe alte activități.

V-ați întrebat vreodată cum ar arăta ziua de mâine pentru voi dacă picioarele voastre nu ar mai fi la locul lor? Acest gând ne îngrozește pe fiecare dintre noi și doar cineva care nu mai poate merge știe cât de importante sunt picioarele, acești oameni pot oricând să ne dea o lecție de viață.

De ce scriu aceste lucruri? Pentru ca Biblia zice că viata noastră este ca un abur durează puțin apoi se stinge,
„Ce este viaţa voastră? Nu sunteţi decât un abur, care se arată puţin şi apoi piere.”(Iacov 4:14).
La fel sunt și picioarele, mâinile, ochii și celelalte părți ale corpului nostru, dacă înțelegem bine acest adevăr vom cauta să multumim mereu lui Dumnezeu pentru acesta viață, pentru sănătatea pe care o avem și da, pentru picioarele noastre.

Pentru cei care dintr-un motiv sau altul astazi nu pot merge, mă rog ca Dumnezeu să îi întărească și să le mângâie durerea, El poate face aceste lucruri.

În final îți mulțumim Doamne Dumnezeule pentru viața aceasta, indiferent dacă sunt sau nu toate la locul lor.

https://www.facebook.com/1397079770540983/posts/3075184529397157/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.