Rugăciune pentru biserica persecutată – Pakistan 03-09 octombrie


Locul 5 în top 50 de țări în care creștinii suferă cele mai mari persecuții

Nivel de persecuție: extrem
Populație: 224.197.000
Religie majoritară: islam 97,9%
Grupuri etnice: 828
Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia: 821 (99,2%)
Populație creștină: 0,91%
Evanghelici: nu se cunoaște

Cum e viața pentru creștinii din Pakistan?
Creștinii din Pakistan se confruntă cu persecuție extremă în toate domeniile vieții lor, cei convertiți de la islam întâmpinând cele mai înalt nivel de persecuție. Cu toate acestea, creștinii sunt considerați cetățeni de mâna a doua, inferiori musulmanilor. Adesea primesc servicii considerate josnice, murdare și neonorabile și pot fi victime ale muncii forțare. Tot mai mult, fetele creștine sunt în riscul de a fi răpite și violate, adesea forțate să se căsătorească cu atacatorii lor și sunt constrânse să se convertească la islam.
Pakistanul este recunoscut internațional pentru legile nedrepte împotriva blasfemiei, care vizează creștinii.

Motive de rugăciune:

  • Cereți Domnului să dea creștinilor din Pakistan curajul de a vorbi despre credința lor chiar dacă le e teamă că vorbele lor vor fi folosite împotriva lor.
  • Rugați-vă pentru protecție asupra bisericilor din Pakistan, în mod special în preajma sărbătorilor de Crăciun și de Paște, când au avut loc atacuri teroriste în trecut.
  • Cereți protecție peste fetele și femeile creștine. Rugați-vă pentru cele care au fost răpite și forțate să se convertească și să se căsătorească. Domnul să le mângâie și să le dea putere.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2711144632527378/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.