Președintele Poloniei: Sunt un creștin practicant. Mă rog. Nu mi-e rușine de asta, iar pentru mine valoarea familiei este neprețuită. Familia e fundamentul fiecărei națiuni

Într-un interviu pentru Fox News cu Tucker Carlson, președintele Andrzej Duda a vorbit despre actuala criză a migrației și despre politicile pro-familiale poloneze.

Duda a menționat că, în 2015, Polonia a respins sistemul de cote de migranți propus de țările UE, cum ar fi Germania, care ar implica ca fiecare stat membru să fie obligat să accepte un anumit număr de migranți.

9„Am dat un răspuns foarte clar la asta. Oricine dorește să vină în Polonia, oricine caută ajutor sau asistență, în special refugiații care caută adăpost pentru că sunt amenințați de război sau persecutați în țările lor, dacă vor să vină în Polonia, vrem să rămână în Polonia, să trăiască în Polonia”, a spus el.

https://r3media.ro/presedintele-poloniei-sunt-un-crestin-practicant-ma-rog-nu-mi-e-rusine-de-asta-iar-pentru-mine-valoarea-familiei-este-nepretuita-familia-e-fundamentul-fiecarei-natiuni/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.