Mii de oameni i-au condus pe ultimul drum pe cei doi bosânceni morți în cumplitul accident produs în județul Ialomița

Mii de oameni s-au adunat astăzi la Biserica Betel din Bosanci să-și ia un ultim rămas bun de la Liviu Ieremie și nepotul său Liviu Stanciu, morți într-un crunt accident de circulație, petrecut în Ialomița. Flori albe, haine negre și foarte multe lacrimi alcătuiau atmosfera grea din interiorul lăcașului de cult, devenit neîncăpător pentru cei prezenți la funeralii. Alte peste 1.000 de persoane au așteptat în curtea bisericii și au asistat de acolo la slujba de înmormântare. Fotografiile celor doi au fost transformate în adevărate altare, unde cei prezenți au adus foarte multe flori.

În jurul celor două sicrie, familia era sfâșiată de durere și cu greu se mai puteau ține pe picioare. Liviu Ieremie, în vârstă de 41 de ani, și nepotul său, Liviu Stanciu, în vârstă de doar 17 ani, sunt cei doi bosânceni morți în tragicul accident din Ialomița. Cei doi au lăsat în urmă o suferință greu de explicat în curvinte.

Citiți mai mult accesând:

https://glasulsucevei.ro/foto-mii-de-oameni-i-au-condus-pe-ultimul-drum-pe-cei-doi-bosanceni-morti-in-cumplitul-accident-produs-in-judetul-ialomita/?fbclid=IwAR2qCd3YNMAQHFlIh_0DCaQq3qkb5Ixb0Dm-MLdb7qPUJkmnE3KdslRDkhw

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.