Sărbătoare la spitalul CURE din NigerÎn data de 15 septembrie 2021, la CURE Niger, am sărbătorit 11 ani de la înființarea spitalului, deoarece anul trecut, din cauza pandemiei, am ratat sărbătoarea aniversară a 10 ani.

A fost o sărbătoare a mulțumirii, înaintea lui Dumnezeu, a susținătorilor și a angajaților devotați care au muncit aici mai bine de 10 ani. Mulțumim și doctorilor noștri iscusiți și dedicați și tuturor celor care indiferent de funcția pe care o ocupă contribuie la vindecarea copiilor și proclamarea Împărăției lui Dumnezeu în Niger.

Ce a fost mai bun s-a păstrat pentru final: copiii noștri – pacienții. Încântați, cu hăinuțe noi, plătite cu generozitate de către echipa locală, copiii au venit unul după altul ca într-o procesiune, cu cadre care îi ajută să umble.

Imaginea acestor copii, unii având încă dureri în urma operațiilor recente, cu gipsuri și zâmbete largi, a adus lacrimi în ochii noștri. Fără cuvinte, aveam același gând – „Asta este! De asta suntem aici. Toate eforturile, munca asiduă, transpirația și lacrimile s-au meritat.” Copii au cântat un cântec de recunoștință lui Dumnezeu și apoi încet, încet s-au retras, așa cum au intrat, în timp ce noi ne-am șters discret câte o lacrimă și am zâmbit pe sub măști.

Pentru a citi despre desfășurarea evenimentului și persoanele importante prezente și gândurile aduse de acestea, accesați: https://www.apme.ro/sarbatoare-la-spitalul-cure-din-niger/

George și Georgiana, lucrători APME

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2705654426409732/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.