INVITAȚIA ȘI PROTOCOLUL !

O invitație la un eveniment special, unde sunt prezente personalități din toate domeniile de activitate, te onorează și responsabilizează totodată. Nu te poți duce oricum … Cu cât evenimentul și personalitățile sunt mai importante, cu atât protocolul stabilit este mult mai riguros. Odată ajuns acolo, nu-i suficientă doar prezentarea invitației. Protocolul impune de cele mai multe ori ca la intrare să fie verificate și numele persoanelor. Dacă ele apar pe listele scrise, atunci accesul este permis. Dacă nu …

Cel mai mare eveniment din istoria omenirii, potrivit Noului Testament, este … Nunta Mielului! Invitație au primit toți însă nu toți au răspuns pozitiv. Există însă persoane care pot răspunde pozitiv dar care nu se pregătesc așa cum se cuvinte pentru un astfel de eveniment.
Matei 22:11-12 ”Împăratul a intrat să-şi vadă oaspeţii; şi a zărit acolo pe un om, care nu era îmbrăcat în haina de nuntă. „Prietene” i-a zis el „cum ai intrat aici fără să ai haină de nuntă?” Omul acela a amuţit.

Fericirea supremă este atunci când, răspunzând pozitiv invitației și pregătindu-te așa cum se cuvine pentru eveniment, te prezinți și constați că numele tău … apare pe listă! CINEVA ți l-a scris cu propriul sânge!

Luca 10:20 ”…să nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vă sunt supuse; ci bucuraţi-vă că numele voastre Sunt scrise în ceruri.”

Să avem cu toții numele scrise în CARTEA VIEȚII!
GMAR CHATIMA TOVA

Christian Dragomir

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.