#jurnalcuHristic

Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru toate lucrurile! Duminică, 12 septembrie, am încheiat turneul în Moldova și Bucovina. Am călătorit sub același generic „Turn de Scăpare”, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un timp deosebit. El a revărsat peste noi harul Său și ne-a hrănit sufletele cu mesaje de înviorare. De la amintirea rolului nostru în trupul lui Hristos, până la trimiterea până la marginile pământului, pentru răspândirea Evangheliei sau chiar îndemnul la o analiză profundă a proprilor vieți, Dumnezeu ne-a vorbit zilnic și ne-a copleșit cu prezența Lui.
La final de slujire putem spune un singur lucru: EBEN EZER. Da, până aici, Domnul a fost cu noi, ne-a ajutat, ne-a purtat de grijă, ne-a protejat și ne-a binecuvântat peste așteptări. Lăudat fie Domnul Dumnezeu!
Vă binecuvântăm în Numele Domnului pe voi, toți cei care v-ați alăturat slujirii, sprijnindu-ne în rugăciune, dar și prin implicarea financiară!
Frații noștri din Venezuela se bucură și în această lună de hrană, datorită implicării voastre.
Vedem că peste toate, Dumnezeu e același, suveran și purtător de grijă! Dăm slavă lui Dumnezeu pentru bunătatea Sa cea foarte mare!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.