Slujbă de trimitere în câmpul de misiune transculturală la Biserica Penticostală „Logos” din Cluj-Napoca


Duminică, 29 august 2021, la programul de dimineață al Bisericii Penticostale „Logos” din Cluj-Napoca, a avut loc slujba de trimitere a Silviei Miclea în lucrarea de misiune.

Silvia a lucrat timp de cinci ani la biroul APME pe partea financiară. Domnul a călăuzit-o în ce privește misiunea de a duce Vestea Bună a mântuirii prin jertfa Domnului Isus care a murit pentru păcatele omenirii la cei pierduți. Ea va sluji în cadrul vaporului misionar al OM – Logos Hope. Numele acestui vapor înseamnă „Cuvântul lui Dumnezeu care aduce speranță”, iar echipajul și misionarii de pe vapor își propun ca în fiecare port să ducă Cuvântul prin evanghelizare, oferind speranța mântuirii, ajutor medical, educațional, social și umanitar, iar acolo unde au loc dezastre naturale oferind o mână de ajutor la reconstrucție.

În cadrul serviciului de trimitere, prin cântările și mesajele transmise s-a pus accentul pe chemarea și slujirea bisericii în împlinirea ultimei porunci lăsată de către Domnul Isus înainte de a se fi înălțat la cer.

Din cuvânt, au slujit: fratele pastor Corneliu Boingeanu, Directorul Executiv al OM România, fratele pastor Gheorghe Rițișan, Președintele APME, iar din partea bisericii Logos, fratele pastor Dinu Burzo.

Pentru a citi mai multe despre această slujbă și a asculta mesajele accesați:

https://www.apme.ro/slujba-de-trimitere-pe-campul-de-misiune-la-biserica-penticostala-logos-din-cluj-napoca/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.