Vasile Bănescu (BOR): A susține că genul are doar înțeles binar, denotă fie sfidarea gramaticii, fie ocultarea adevărului prin minciună

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că a susţine că genul are doar un înţeles binar denotă fie sfidarea prin ignoranţă a gramaticii, fie ocultarea adevărului prin minciună.

‘A susţine că genul are doar un înţeles binar (‘masculin’ sau ‘feminin’) denotă fie sfidarea prin ignoranţă a gramaticii, unde genul este la el acasă, fie ocultarea adevărului prin minciună, plus discriminarea cruntă, prin tăcere, a ‘neutrului’. În discuţia politicianistă, nu în absentul dialog public, despre opţiunea între ‘sex’ şi ‘gen’ referitoare la noile cărţi de identitate, acest din urmă termen nu are nicio legătură cu identitatea biologică a persoanei care primeşte acest document, ci doar cu recenta ideologie a transgenderismului care începe să pătrundă ca un gaz toxic şi în interstiţiile spaţiului public românesc.

Pe uşa larg deschisă a unor instituţii, a căror raţiune ultimă este chivernisirea responsabilă şi onestă a binelui comunitar în toate registrele lui, nu a diluării acestuia până la confundarea cu surogate pline de e-uri ideologice total nesănătoase’, a spus Bănescu.

https://m.dcnews.ro/vasile-banescu-bor-a-sustine-ca-genul-are-doar-inteles-binar-denota-fie-sfidarea-gramaticii-fie-ocultarea-adevarului-prin-minciuna_834589.html?fbclid=IwAR3nTJbGFm7UFPrSEge-Nevgmzx27IAhTGZkgSSxgf5iCK1Ln-0FcTNRWW

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.