Misiunea Hristic, Turn de Scăpare

jurnalcuHristic

S-a mai încheiat încă un capitol din turneul Turn de Scăpare și nu avem decât cuvinte de mulțumire la adresa Domnului că a fost cu noi și că ne-a dat izbândă.

Sâmbătă am fost părtași la o seară de tineret în Arcalia unde au participat mai mulți tineri veniți și din localitățile vecine. Fratele Ștefan Ghereș a vorbit din Cuvântul lui Dumnezeu și am fost îndrumați ca și tineri să ne îmbrăcăm în haina mântuirii veșnice, precum ne-a îndrumat și apostolul Pavel, în Efeseni 4:24
“și să vă îmbrăcaţi în omul cel nou, făcut după chipul lui Dumnezeu, de o neprihănire și sfinţenie pe care o dă adevărul.”
Să nu lăsăm ca haina societății să ne definească. Putem primi un renume, dar la urmă, tu cu cine vrei să te asemeni? Noi vrem să ne asemănăm cu Hristos!

În decursul zilei de duminică, la programul de dimineață am luat parte la sărbătoarea mare din Șintereag, unde 10 suflete au decis să încheie un legământ cu Hristos în apa botezului. Ne rugăm ca Domnul să îi binecuvinteze și să le dea biruință pe această cale. La acest program a slujit pastorul Ghiță Ciobanu care a răspuns întrebării : ce trebuie să facem ca să fim mântuiți? Iar îndemnul lui a fost să credem în Dumnezeu, dar nu o credință fără fapte, pentru că este moartă, ci să avem o credință mântuitoare, bazată pe cuvântul Domnului, nu pe tradiții și obiceiuri, o credință personală care totdeauna schimbă viața.
“Sau dispreţuiești tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei și îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?”
‭‭Romani‬ ‭2:4‬

Iar duminică seara am poposit la biserica Gosen din Huedin, unde ne-am bucurat împreună cu frații din loc, și am fost din nou întăriți de cuvântul Domnului care ne îndruma să ascultăm în totul de Dumnezeu și să facem tot ce ne poruncește.

Fiți binecuvântați de Domnul, care ne iubește!

Mesajele de la Arcalia și de la Huedin nu au putut fii transmise, dar mesajul de la Șintereag poate fi ascultat aici:

https://youtu.be/UeK0BKj_Kfc

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.