Misiune Madagascar

🚁 Evanghelizare în regiunea Sofia, în nordul Madagascarului, în satele din junglă, pentru cinci zile 🚁
Vă rugăm să ne sprijiniți în rugăciune, pentru a avea o lucrare care să binecuvânteze viețile oamenilor și copiilor din aceste sate.

Invitație din partea păstorului Jean-Noël Forschle de a participa în lucrarea de evanghelizare din junglă și pădure (brousse) timp de cinci zile în nordul Madagascarului

Păstorul Jean-Noël Forschle m-a chemat (invitat) să merg alături de dânsul în partea de nord a țării, în satele izolate din regiunea Sofia, răsfirate în acea zonă dificilă. Vom zbura cu elicopterul în acele sate unde nu există drumuri și vom atinge mai multe sate din partea nordică și nord-vestică a Madagascarului, predicându-le Evanghelia. Eu sunt ucenicul și sunt încântat că Dumnezeu mi-a dat un mentor aici de la care să învăț.

Păstorul Jean-Noël îmi spunea că unul dintre păstorii cu care lucrează a ajuns în locuri în care a predicat Evanghelia, locuri în care oamenii nu au auzit niciodată de numele lui Isus Hristos. Aceste locuri sunt pline de dahalos (bandiți înarmați), vrăjitori, spirite. Mergem cu încrederea că Isus Hristos este Regele și este mai puternic decât toate aceste spirite, supunându-le și eliberând oamenii din robia păcatului și aducându-i prin această lucrare în Împărăția lui Dumnezeu.

Vor fi cinci zile pline de activitate, în care eu voi învăța de la păstorul Forschle cum se face o lucrare strategică de evanghelizare și cum să construiesc o viziune pe termen lung în lucrarea spirituală. Dânsul spune: „Noi predicăm Evanghelia, iar Dumnezeu atinge inimile”. A Lui să fie toată slava!

Vă chemăm să vă rugați pentru noi, pentru protecția noastră și a familiilor noastre, pentru ocrotirea de duhurile rele care nu sunt mulțumite de lucrarea lui Dumnezeu care le răpește oameni, aducând-i la lumina lui Dumnezeu și la o viață reală cu Dumnezeu. — împreună cu

Marcel Șaitiș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.