Comunicat Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Banat

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Banat își exprimă îngrijorarea în ce privește organizarea Festivalului Pride LGBTIQ+, ce se va desfășura în Timișoara.

Considerăm că asemenea activități, care promovează un stil de viață contrar Bibliei, reprezintă un afront adus valorilor creștine din România.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea consideră că modelul biblic de familie alcătuit dintre un bărbat și o femeie, ordinea naturală din creaţie, este ceea ce Dumnezeu a intenționat pentru om, orice stil de viață alternativ fiind o încălcare ostentativă a voinței divine. Deși dezaprobă homosexualitatea, Biblia nu promovează ura față de homosexuali, sau homofobia. Dimpotrivă, creștinilor li se poruncește ‘să arate respect față de toți oamenii’ (1 Petru 2:17).

De asemenea, este îngrijorător faptul că noua agendă politică mondială este una în totală opoziție cu practica religioasă, situație regăsită și în România, motiv pentru care ne rugăm ca pozițiile de răspundere pe care le ocupă liderii politici să nu-i îndepărteze de rădăcina spiritualității. Ca biserică, continuăm să ne rugăm și pentru bunăstarea și prosperitatea acestei națiuni, conștienți fiind că acestea țin și de respectarea principiilor biblice în ce privește familia.

Dorim ca Dumnezeu să lumineze drumul și viziunea autorităților din România, în speranța că deciziile viitoare vor fi în armonie cu Sfânta Scriptură.

Departamentul de comunicare,
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Banat.

https://adventistbanat.ro/stiri/comunicat-biserica-adventista-de-ziua-a-saptea-conferinta-banat/?fbclid=IwAR0A5Nm8UDZBRPGnDqfDsUHnu_GoqYUrnOd-QrG71garfGhXDcGITAXyuGQ

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Comunicat Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Banat

  1. taborsinai zice:

    Noi, după Biblie, nu promovăm ura față de homosexuali, ci ura față de felul de viață a TUTUROR, celor care încalcă Biblia – 1Pt.3:12

    Apreciază

Comentariile sunt închise.