Scapă-mă, Doamne…

Polițistul Godină, afaceristul Mandachi și dansatoare Floricica sunt prototipul românului sfătos care se pricepe la toate. Acest soi de român are impresia că poate da sfaturi oricui indiferent de domeniul său de activitate.

Nu știu cum se face, dar în ultima vreme numai peste astfel de oameni dau. Zilele trecute am fost nevoit să stau și să ascult sfaturi de la niște terți care habar nu au ce presupune munca pe care o fac eu și s-au apucat să-mi sugereze zeci de lucruri. Am stat cuminte și i-am ascultat până la miezul nopții. Îmi veneau în cap o grămadă de replici, dar m-am abținut considerând că Dumnezeu vrea să mă pedepsească sau să mă învețe ceva prin situația aia. Unii au impresia că dacă dau 100 de lei la biserică, pot da și direcții, pot scrie zeci de pagini cu strategii pentru slujitori, chiar dacă ei nu au slujit niciodată!

Vina e a mea! Am o față de cerut sfaturi. Pe cuvânt! Mulți cu care mă întâlnesc, în secunda doi, știind ce fac, aceștia se apucă să-mi dea sfaturi enervante, utopice pe alocuri.

Scapă-mă, Doamne, de astfel de inși. Sau dă-mi înțelepciune ca să știu cum să scap de ei.

Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Scapă-mă, Doamne…

  1. Alin Cristea zice:

    Si Sali Sabri s-a bagat la tot felul de comentarii..

    Apreciat de 2 persoane

Comentariile sunt închise.