Rugăciune pentru Misiune

R. și M. sunt misionari APME și locuiesc într-o țară din Asia în care există multe provocări, una dintre ele fiind temperaturile ridicate. Biserica plantată de ei acum câțiva ani este formată în mare parte din adolescenți și tineri care au ajuns la cunoașterea lui Hristos în taberele de sport.

În această vară au organizat din nou o tabără de hochei pe iarbă, în ciuda faptului că se aflau în zona roșie (covid) și aveau temperaturi de +42 de grade Celsius la umbră. „Adolescenții au avut parte de un timp bun, iar noi Îi suntem mulțumitori Domnului pentru purtarea Lui de grijă.” – M.

„Cu toate că tabăra s-a finalizat cu bine și fără evenimente neplăcute, avem nevoie în continuare de susținerea dumneavoastră în rugăciune. Mai întâi, visul nostru este să avem un teren pentru diferite sporturi, pentru a nu mai fi nevoiți de fiecare dată să închiriem un loc pentru antrenamente. Noi, echipa de organizare și voluntarii avem nevoie de susținere în rugăciune ca să putem duce lumina lui Hristos în viețile copiilor, de asemenea avem nevoie de mai mulți lucrători creștini sportivi care să se alăture lucrării. Adolescenții, copiii și familiile lor au nevoie de susținere în rugăciune pentru ca Vestea Bună să prindă rădăcini adânci în inimile lor și familia lor să-L cunoască pe Hristos. Rugați-vă alături de noi pentru aceste cauze și fie ca Domnul să aducă rezolvare la vremea hotărâtă de El.” – M.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2666410870334088/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.