2 familii distruse!Doamne, ai milă de noi, copiii noștri, cei dragi nouă, Doamne, ai milă de România!

Am aflat cu stupoare că, astăzi de dimineață, familia unui cunoscut, unui prieten aș putea spune, a fost secerată la propriu într-un accident de mașină, în județul Bacău.

Au murit: o fetiță de numai câțiva anișori, mama acesteia, bunica, fratele fetiței este în stare gravă cu șanse de supraviețuire minime, iar tatăl cu fractură la ambele picioare este totuși în viață.

Plecau la mare, circulau regulamentar între Bacău și Adjud, când o mașină cu volan pe dreapta a depășit și a intrat frontal în ei. Am aflat că și în mașina înmatriculată în Anglia au decedat trei persoane, încă o familie decimată în acest accident… ce tragedie!!!

Aș putea spune și aș avea mare dreptate, că vinovații principali sunt cei care au condus România în ultimii 30 de ani, care, în afară de propriul buzunar, nu au putut vedea nevoia de autostrăzi și infrastructură.
Dând vina pe unii sau pe alții nu rezolvă problema accidentelor, problema nenorocirilor, ce se abat câteodată peste familii întregi.

Singura soluție pentru a ne întoarce întregi acasă în orice vreme, este să ne rugăm lui Dumnezeu să ne protejeze. Să proclamăm protecția Numelui lui Iisus Hristos peste noi și familiile noastre.

Oameni buni, nu sunt povești! Nu vă lăsați amăgiți de media sau de curentele anticreștine care vin să ne zică că nu există Dumnezeu.

Ba da, EXISTĂ! ȘI poate face diferența dintre viață și moarte. EXISTĂ și este gata să își întindă mâna Lui bună peste tine și familia ta. EXISTĂ și te va proteja dacă cu inima sinceră ești gata să recunoști suveranitatea Sa.

Mă rog lui Dumnezeu să lase mângâiere și putere peste cei rămași în viață, momentul de după șocul survenit în urma accidentului, momentul în care vor realiza pierderea celor dragi, va fi unul extrem de greu pentru ei.

Doamne, ai milă de noi, copiii noștri, cei dragi nouă, Doamne, ai milă de România!

https://georgeignat.com/2021/07/25/2-familii-distruse/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.